Salon 36 – Frisør i Holbæk

GLÆD DIG TIL EN OPLEVELSE AF FORKÆLELSE, HVOR DU ER I FOKUS

Perfektionisme og passion for mit håndværk afspejles i hver enkelt klipning. Sammen skaber vi det personlige udtryk, som passer til dig.

JEG PRIORITERER GOD TID OG NÆRVÆR HØJT.

Frisør til kvinder, mænd & børn

Det er vigtigt for mig at fremstå som en frisør, hvor alle er velkommen. Jeg prøver altid at yde den bedste service, og går meget op i, at mine kunder får en god oplevelse, så de har lyst til at komme igen.

Jeg bestræber mig på at være så miljøbevidst og bæredygtig som muligt. Derfor har jeg kun produkter, som er allergivenlige og uden hormonforstyrrende stoffer. De er godkendt af EnergiTjenesten og står på positivlisten. Det er altså produkter med så lidt kemi som muligt.

Anders Wendel er ejer af Salon 36

Anders har været selvstændig frisør siden 2001, har haft egen salon i København, har undervist i både indland og udland, arbejdet som farveteknikker, og vejleder for Forbrugerklagenævnet. Åbnede forretning i Holbæk i 2007.

Parkering

Der er masser af parkeringsmuligheder – bl.a. ved Føtex og Meny 2 timer. Skal man farves og bruge længere tid, kan man parkere oppe ved Holbæk station – der vil være 5 min. gang til butikken i smedelundsgade 36. Alternativt kan du parkere nede ved havnen, hvor man kan parkere i 4 timer.

Salon 36 frisør Holbæk

Salon 36
Smedelundsgade 36
4300 Holbæk
Tlf. 59474457